Debrecen

47.900.000 Ft

117.835
ID: 285728
Eladó Ház / Családi ház
Debrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó HázDebrecen Eladó Ház
Csak nálunk! CSOK

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 4002 DebrecenTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 164 m2
Szobaszám 4CSOK 10+15 M Ft feltételeknek megfelelő Igen
Építés éve 1996Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet Tégla házTelek terület 635 m2
Állapot Jó állapotúKomfort Dupla komfortos
Szintek száma az épületben 2 szintesFűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Külön is egyben is
Terasz 18 m2Akadálymentesített Nem
Kilátás Panorámás
Tájolás északkelet
Parkolás Parkolás az udvaronParkolás benne van az árban Igen
Extrák Beépített konyha
Tehermentes
Alacsony rezsi
Terasz

Leírás

Kizárólag irodánk kínálatában!

Debrecen, Nagycsere városrészen, nettó 155 m2-es, 18 m2-es terasszal rendelkező, nappali + 4 szobás, jó állapotú, dupla komfortos, 1996-ban épült, két szintes családi ház eladó!

Nagycsere városrész Debrecen belterületi része, hitelezés szempontjából a városhoz tartozik! (NEM zártkert)

Az ingatlan megközelítése a 48-as útról Debrecen irányából ~15 perc, és kiérkezünk egy zöldövezeti, jelenleg még csak pár utcából álló, csendes, rendezett, jó közbiztonsággal rendelkező lakóközösséghez, ahol hamarosan egy erdő melletti lakópark fog épülni, így az infrastruktúra is folyamatosan fejlődni fog. Aktuálisan kisbolt és bölcsőde található meg itt.

Közművesített terület, így a városi víz, villany és gáz is az itt élők rendelkezésére áll, a házba is be van kötve + fúrott kút is található a telken. A főútról az ingatlant ~200 méterre zúzottköves, széles utcán lehet megközelíteni. Szennyvíz bekötés, illetve aszfaltozás a lakópark indulását követően várható.

A ház 1996-ban épült beton alapra. A földszinten az előtérből jobbra nyílik a konyha + étkező, melyek együtt 19 m2-esek, balra a nappali, ami 25 m2 és a földszinten található még egy hálószoba is 14m2-es nagyságban. Szintén lent van még egy zuhanyzós fürdőszoba és egy külön WC helyiség, illetve a kazánház, mely az épület alatt helyezkedik el.

Masszív, széles, járólappal burkolt lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol 3 nagy méretű, külön nyíló szobát találunk 15, 17, illetve 19 m2-es nagyságban.

A felső szinten van egy káddal + zuhanyfülkével és WC-vel ellátott fürdőszoba.

A nappali, konyha és közlekedő részek járólappal burkoltak, a szobák pedig laminált parketta borításúak. A fűtésről vegyes tüzelésű és gáz cirkó kazánok gondoskodnak radiátoros hőleadókkal.
Minden nyílászáró hőszigetelt. Külső szigetelés nincs még az ingatlanon.

A hirdetési árunk tartalmazza a terasz burkolását, mely jelenleg betonozott állapotban van.

Vevők számára DÍJTALAN CSOK, Babaváró és Lakáshitel illetve személyi kölcsön ügyintézése 9 nagy bank ajánlatai alapján.

Ez úton is felhívjuk a tisztelt érdeklődőink figyelmét, hogy irodánk közvetítői díját a vételár nem tartalmazza, további információért hívja kollégáinkat a hét bármely napján, vagy keresse fel honlapunkat!